Tel: +420 241 773 132    |    E-mail: skola@zstgm-praha.cz    |    Datovka: tzams95     |    IČO: 49367609

    Modřanská 1375/10a    143 00 Praha 4 - Modřany

PODĚKOVÁNÍ SRPŠ ŠKOLE ZA VEDENÍ DISTANČNÍ VÝUKY V DOBĚ KORONAVIRU

Aktuality

Epidemie koronaviru přinesla do školství i našich domácností mnoho změn a situací, které jsme si dříve neuměli představit.

Sdružení rodičů by touto cestou chtělo poděkovat škole za zvládnutí celé situace v době koronaviru.

Obdivujeme, jak škola reagovala na organizační opatření MŠMT i přes to, že byly často dostupné až na poslední chvíli a komunikovala je otevřeně a srozumitelně rodičům. Byli jsme vděční za pravidelnou aktualizaci informací týkajících se fungování školy na webu i v aplikaci Bakaláři. Potěšila nás možnost zapůjčení technického vybavení, které mnoha rodinám velice pomohlo. Vážíme si komunikace s pedagogy, kteří s jednotlivými rodinami společně hledali cesty, jak pomoci ke vzdělávání jejich dětí v domácím prostředí. Chtěli bychom ocenit všechny pedagogy za adaptaci na nový způsob výuky, pomoc dětem i rodičům s připojením do virtuálního prostředí, jistě časově náročnou přípravu a za to, že si v této nelehké situaci zachovali pevné nervy. Potěšilo nás, že učitelé vyjádřili rodičům poděkování za čas, trpělivost a pomoc, kterou svým dětem během domácí výuky věnovali a věnují.

Jsme rádi, že škola nastavila rozvrh tak, že bylo množství on-line hodin i zadávaných úkolů zvládnutelné. Škola respektovala, že má každá rodina diametrálně odlišné podmínky k domácí výuce a nechávala žáky vzdělávat se různými způsoby.

S přáním pevného zdraví všem

Sdružení rodičů a přátel školy při ZŠ T.G. Masaryka v Praze 12

Praha, prosinec 2020

Nepřihlášený